Workshops en Demodagen!

U hoeft niet langer te werken met poster die loslaten of borden die omvallen. De DigFlexTouch, met altijd actuele informatie, toont uw bezoekers bijvoorbeeld bij binnenkomst keurig de dagen waarop u workshops organiseert en demodagen heeft.

Laat direct de DigFlexTouch uw acties voor die week of dit weekend zien. U laat uw bezoekers kennismaken met de planten of bloemen die nu actueel zijn. Of u geeft uw bezoekers tips om in het betreffende jaargetijde de tuin te bewerken.

Allemaal informatie die u uw bezoekers kunt aanreiken op één en dezelfde informatie zuil. De DigFlexTouch waarbij u in basis altijd ook uw website toont met daarop actuele informatie want uw website is tenslotte ook actueel.

Met het touchscreen kunnen de bezoekers zelf door uw website bladeren, uw acties en tuintips bekijken etc.

Informeer uw bezoekers zo uitgebreid mogelijk op een bijzondere moderne en interactieve manier.

 

digflextouch tuincentra_03

Meer informatie of een andere toepassing?

Natuurlijk is er veel meer mogelijk met de DigFlexTouch binnen uw bedrijf, misschien wilt u er één waarbij de inhoud meer is afgestemd op de entree van de zaak, of juist bij de wachtruimte? Geen probleem, wij informeren u graag over de mogelijkheden om met de DigFlexTouch uw klanten op de juiste wijze te informeren en hen actief te laten reageren. Meer informatie neem contact met ons op.