Laatste nieuws presenteren?

Of het nu gaat om de laatste nieuwsberichten bij de veiligheidsregio of bijvoorbeeld het tonen van de laatste besluiten in de gemeenteraad. Dit zijn slechts voorbeelden van de mogelijkheden die de DigFlexTouch als informatie kan bieden bij de semi-overheid, overheid en natuurlijk ook de nutsbedrijven.

Met de DigFlexTouch laat u direct het laatste nieuws zien, u betrekt uw bezoekers en gasten beter bij de laatste informatie die u graag met hen wilt delen. Natuurlijk laat u ook uw overige informatie van uw website zien waar de bezoeker via het touchscreen eenvoudig doorheen kan bladeren.

Als gemeente bent u toch ook trots op het uitgaansleven in uw gemeente, bepaalde monumenten of u wilt de volgende raadvergadering onder de aandacht brengen? Met de DigFlexTouch kunt u dit op een fantastische wijze, modern en laagdrempelig tonen.

Als u daarnaast ook geregeld bezoek verwacht die u graag persoonlijk welkom wilt heten, dan is ook daarin voorzien met de (eventueel geheel in huisstijl vervaardigde) welkomscherm. In te stellen vanaf elke computer waarna het direct op de DigFlexTouch wordt getoont.

Ook een moderne gemeente of overheidsinstelling? Dan kunt u eigenlijk niet meer om een modern informatie medium als de DigFlexTouch heen, wij vertellen u er graag meer over.

digflextouch overheid

Meer informatie of een andere toepassing?

Natuurlijk is er veel meer mogelijk met de DigFlexTouch binnen uw bedrijf, misschien wilt u er één waarbij de inhoud meer is afgestemd op de entree van de zaak, of juist bij de wachtruimte? Geen probleem, wij informeren u graag over de mogelijkheden om met de DigFlexTouch uw klanten op de juiste wijze te informeren en hen actief te laten reageren. Meer informatie neem contact met ons op.