Over DigFlexTouch en DigFlexReclame

DigFlexReclame thuis in Digitale Marketing en Communicatie.

De DigFlexTouch

De DigFlexTouch is één van de vooraanstaande ontwikkelingen binnen DigFlexReclame.

De DigFlexTouch is een modern communicatiemiddel die uw bezoekers informeert en hen interactief kennis laat maken met uw producten, diensten en bedrijf. Een zo'n mooi medium binnen de marketing en communicatie vroeg natuurlijk om een eigen website. Bladert u eens door de verschillende tabbladen en mocht u daarna vragen hebben of aanvullende informatie wensen, of wellicht een demonstratie? Bel of mail ons, wij horen graag van u.

DigFlexReclame

DigflexReclame ontstaan uit een samenwerking tussen MyMarCom en Infozuil Nederland.

Ontstaan uit een samenwerking tussen twee bedrijven is inmiddels sprake van een onderneming met een aantal mooie producten waarvan de DigFlexTouch wel een voortrekkersrol heeft.

Gestart als samenwerking tussen MyMarCom (Roy Vermeulen), een adviesbureau gespecialiseerd in de begeleiding van organisaties op het gebied van Marketing, Communicatie , Projectmanagement en Infozuil Nederland (Dirk Slager). Infozuil Nederland een specialist in digitale reclame met de exploitatie van digitale schermen aan invalswegen van kleine en middelgrote gemeenten, met als doelstelling om met name de lokale ondernemer een communicatiemiddel te bieden met een groot bereik.

De in de vele jaren opgebouwde kennis en ervaring vormen de basis voor het huidige DigFlexReclame concept.

Contactgegevens: