Modellen DigFlexTouch

Voor elke locatie is er wel een geschikte DigFlexTouch

DigFlexTouch Informatiezuil

Met een fraaie uitstraling, interactieve functies en verschillende uitvoeringen is de DigFlexTouch informatiezuil een toevoeging aan iedere ruimte. Van een handig, compact model voor op uw balie tot een standalone informatiezuil. De DigFlexTouch informatiezuilen zijn voorzien van een hoogwaardig full HD touch screen en makkelijk te bedienen als tablet; onze verschillende modellen bieden tal van mogelijkheden om uw bezoekers interactief te informeren. Alle DigFlexTouch informatiezuilen zijn eenvoudig met WiFi te verbinden en zijn simpel te (ver)plaatsen met een plug & play werking.

Alle DigFlexTouch informatiezuilen worden geleverd inclusief:

  • Installeren, aansluiten en gebruiksklaar afleveren
  • Software op maat, instelling specifiek voor uw bedrijf
  • Persoonlijk welkomstscherm voor bezoekers
  • On screen toetsenbord

Optioneel:

  • Interactieve bezoekerspoll
  • DigFlex Signage: narrow casting systeem dat inschakelt als het (Touch) scherm niet in gebruik is.

DigFlexTouch Informatiezuil Stand Alone

De DigFlexTouch informatiezuil stand alone is een State-of-the-Art zuil met een full HD touchscreen van bijvoorbeeld maar liefst 55-inch (of zelfs groter als u dat wenst). Een echte eyecatcher die gegarandeerd de aandacht van uw bezoeker trekt.

DigFlexTouch Wandmodel

Prachtig strak design voor elke ruimte. Het full HD touchscreen zorgt voor een haarscherpe weergave. Leverbaar in vele maten, van 21,5-inch tot 110-inch. No-touch ook leverbaar.

DigFlexTouch Wandmodel No Touch

Wilt u alleen gebruik maken van een fantastisch scherm voor uw presentaties, of bijvoorbeeld een volledig automatisch werkend digital signage met uw bedrijfsinformatie, nieuwtjes en feiten, dan is het wandmodel ook leverbaar zonder touch screen. Net als de Touch uitvoering is dit natuurlijk ook een full HD screen met haarscherpe weergave. Leverbaar in vele maten, van 21,5-inch tot 110-inch.

DigFlexTouch Lessenaarzuil

De DigFlextouch lessenaarzuil valt op door zijn slanke vormgeving en luxe uitstraling. De lessenaarzuil is uitgerust met een 21,5-inch full HD touchscreen in landscape. Het scherm is voorzien van een stijlvolle aluminium kaderrand.

DigFlexTouch Baliezuil

De DigFlexTouch baliezuil past overal. Mooi compact model met een 21,5-inch full HD touchscreen in portrait.

DigFlexTouch Presentatiedisplay

Uw presentaties weergeven op een full HD touchscreen zorgt natuurlijk voor de juiste start van uw meeting. Het DigFlexTouch Presentatiedisplay wordt compleet geleverd met een verrijdbaar onderstel waardoor u deze display in elke gewenste ruimte kunt plaatsen. Leverbaar in vele maten, van 21,5-inch tot 110-inch. Desgewenst is het Presentatiedisplay ook als No-touch leverbaar.