Presenteer uw aanbod in huizen!

Hoe mooi is het als uw gasten direct op ooghoogte geïnformeerd worden over het aanbod van de huizen die u in portefeuille heeft?

Daarbij kan uw gast ook interactief door het bestand bladeren en de foto's van de diverse woningen haarscherp op het grote scherm bewonderen. Alleen bij het huis zelf wordt het "plaatje" nog beter. Dit is slechts één voorbeeld waarbij u de DigFlexTouch kunt inzetten op uw kantoor.

Daarnaast laat u natuurlijk ook uw gehele website zien met alle overige klantgerichte informatie en over uw kantoor.

Is het weer tijd voor open dagen bij een aantal huizen? Een prima gelegenheid om dit op de startpagina van de DigFlexTouch te plaatsen. U informeert uw bezoekers direct bij binnenkomst al met de huizen die daaraan deelnemen.

Wat gebruikt u nog meer om uw klanten optimaal te informeren? Zegt u het maar... de DigFlexTouch kan u hierbij helpen om uw bezoekers actueel en interactief te informeren.

Wilt u uw bezoekers graag zo persoonlijk mogelijk welkom heten? Geen probleem, ook daarin voorziet de DigFlexTouch met een welkomscherm waarbij u de naam (namen) van uw bezoekers kunt plaatsen, veel persoonlijker kunt u het niet maken om uw gasten zich direct welkom te laten voelen.

 

digflextouch-makelaars_02

Meer informatie of een andere toepassing?

Natuurlijk is er veel meer mogelijk met de DigFlexTouch binnen uw bedrijf, misschien wilt u er één waarbij de inhoud meer is afgestemd op de entree van de zaak, of juist bij de wachtruimte? Geen probleem, wij informeren u graag over de mogelijkheden om met de DigFlexTouch uw klanten op de juiste wijze te informeren en hen actief te laten reageren. Meer informatie neem contact met ons op.