Uw actie keukens direct in beeld!

Uw bezoekers worden direct geconfronteerd met uw actie aanbod, een voorbeeld waarmee u de DigFlexTouch kunt inzetten om uw keukenprogramma actueel te kunnen tonen.

Naast de acties kunt u natuurlijk ook de andere onderdelen van uw website direct toegankelijk maken, of bij een bijzondere dag hier aandacht aan geven.

Laat uw bezoekers interactief naar een keuken zoeken op de DigFlexTouch, juist op momenten dat uw verkoopmedewerkers druk zijn, uw wilt tenslotte toch ook dat uw bezoekers binnen blijven.

Er zijn heel veel mogelijkheden om de DigFlexTouch in te zetten in uw keukenzaak, u mag het zeggen hoe en waarmee u uw klanten wilt informeren?

Met een actuele website en daarmee ook een actuele pagina op de DigFlexTouch toont u aan uw bezoekers altijd de juiste informatie waar de bezoeker ook nog eens interactief doorheen kan scrollen.

Wilt u een klant persoonlijk welkom heten? Geen probleem met de welkompagina op de DigFlexTouch, altijd goed zo'n persoonlijke touch.

 

digflextouch keukencentra_03

Meer informatie of een andere toepassing?

Natuurlijk is er veel meer mogelijk met de DigFlexTouch binnen uw bedrijf, misschien wilt u er één waarbij de inhoud meer is afgestemd op de entree van de zaak, of juist bij de wachtruimte? Geen probleem, wij informeren u graag over de mogelijkheden om met de DigFlexTouch uw klanten op de juiste wijze te informeren en hen actief te laten reageren. Meer informatie neem contact met ons op.