Uw rewards programma presenteren?

Dit is natuurlijk slechts een voorbeeld, want u bepaald tenslotte wat u uw bezoekers wilt laten zien. De DigFlexTouch toont daarmee zijn kracht en toegevoegde waarde.

Of het nu gaat om uw rewards programma, of uw maandacties, de DigFlexTouch toont op ooghoogte op een moderne en interactieve manier de informatie aan uw gasten. Natuurlijk laat u ook uw volledige website zien waar uw gasten meer informatie over het hotel kunnen vinden. Van de in- en uitcheck tijden tot toeristische informatie over de omgeving en uitgaanstips. De gasten kunnen via het touchscreen eenvoudig door de verstrekte informatie bladeren en met het oproepbare toetsenbord zelfs zoekopdrachten ingeven.

Voor uw restaurant kunt u het dagmenu tonen of eenvoudig de gehele menukaart waar uw gasten doorheen kunnen scrollen.

Verwacht u bijzonder bezoek dan kunt u hen met een persoonlijke boodschap (en eventueel naam) op het welkomscherm persoonlijk welkom heten.

Allemaal mogelijkheden die de DigFlexTouch u kunt bieden om op een eenvoudige, leuke en moderne manier uw gasten te informeren en bij uw hotel betrokken te houden.

 

digflextouch-hotels_02

Meer informatie of een andere toepassing?

Natuurlijk is er veel meer mogelijk met de DigFlexTouch binnen uw bedrijf, misschien wilt u er één waarbij de inhoud meer is afgestemd op de entree van de zaak, of juist bij de wachtruimte? Geen probleem, wij informeren u graag over de mogelijkheden om met de DigFlexTouch uw klanten op de juiste wijze te informeren en hen actief te laten reageren. Meer informatie neem contact met ons op.