Kenmerken DigFlexTouch

Interactief informatiepunt

Ontdek alle mogelijkheden.

De DigFlexTouch is een State-of-the-Art presentatie zuil die door het hoogwaardige Touchscreen volledig interactief is te bedienen door u en uw bezoekers. Naast de zeer fraaie uitstraling van de zuil zelf met een scherm van maar liefst 55-inch biedt deze ongekend veel mogelijkheden om uw bezoekers actief te informeren.

De Eyecatcher zelf.....

 

Slank en modern design

 

 

Standaard zwarte afwerking of met eigen kleuren en logo

 

 

 

 

Volwaardige PC met Windows 10 als besturingssysteem

Digflextouch-basis-03

Geborstelde aluminium randafwerking

 

 

 

55-inch Full-HD Touchscreen

 

 

 

 

 

 

Solide en elegante voet

U bepaalt wat uw bezoekers te zien krijgen.

Met veilige programmeerbare voorkeursknoppen.

De DigFlexTouch is te voorzien van vijf programmeerbare snelkeuze knoppen. Deze knoppen worden bovenin het scherm getoond en zijn ongeacht wat er op het scherm zichtbaar is altijd direct beschikbaar. Zo kunt u onder deze knoppen eenvoudig uw website plaatsen, een knop gebruiken voor acties, een knop voor uw welkomstbericht aan uw bezoekers etc..

Daarnaast is er standaard een snelkeuze knop beschikbaar om een toetsenbord op te roepen, handig om bijvoorbeeld een registratieformulier in te laten vullen door uw bezoekers.

digflextouch knoppen

Altijd actueel met de juiste informatie.

Toon uw eigen website met alle beschikbare pagina's.

Zorg dat uw bezoekers actueel geïnformeerd worden, dat kan natuurlijk niet beter dan met uw eigen website. Uw website geeft uw bezoekers direct een gevoel van herkenning en u zorgt er daarmee direct voor dat alle informatie op de DigFlexTouch actueel is.

Door gebruik te maken van de extra knoppen kunt u aanvullende pagina's plaatsen die u zelf beheert of die u door ons kunt laten aanmaken en beheren.

 

digflextouch-website

Zorg dat uw bezoekers zich direct welkom voelen.

Met een algemeen welkom of juist heel persoonlijk.

Uw bezoekers voelen zich direct thuis met een leuke welkomstgroet, of dit nu gaat om een algemeen welkom op uw vestiging of bij een speciale gelegenheid (jubileum, bedrijfsfeest, kerstborrel etc.) niets is zo fijn dan om welkom geheten te worden.

Wilt u het personaliseren, dan kunt u op  het welkomscherm ook de naam van uw bezoekers vermelden eventueel met bedrijfsnaam. Persoonlijker kunt u het niet maken.

 

digflextouch welkom