Toon de gevestigde bedrijven.

De DigFlexTouch toont uw bezoekers van het bedrijfsverzamelgebouw, middels het scherm, direct de bedrijfslogo's van de in het pand gevestigde bedrijven. Eventueel met etage- en afdelingsnummer, u mag het zeggen. De DigFlexTouch is daarmee een moderne en actuele informatiezuil voor de bezoekers.

Heeft u een restaurant of koffiecorner in het gebouw? Dan kunt u ook afwisselend bijvoorbeeld het dagmenu tonen, of laat periodiek een pagina zien van één van de gevestigde bedrijven.

Allemaal mogelijkheden om uw bezoekers actief te informeren en tegelijk ook de in het pand gevestigde bedrijven op een moderne manier te ondersteunen. De DigFlexTouch maakt het eenvoudig mogelijk.

Moet uw bezoeker even wachten? Geen probleem hij of zij kan interactief uw website bezoeken waardoor de wachttijd niet meer als hinderlijk wordt beschouwd en de bezoeker ondertussen extra wordt geïnformeerd.

De verschillende aangekondigde bezoekers kunt u zelfs persoonlijk welkom heten op het welkomscherm, inclusief de bedrijfsnamen. Dit alles in een eigen huisstijl.

 

digflextouch-bedrijfsverzamelgebouwen_02

Meer informatie of een andere toepassing?

Natuurlijk is er veel meer mogelijk met de DigFlexTouch binnen uw bedrijf, misschien wilt u er één waarbij de inhoud meer is afgestemd op de entree van de zaak, of juist bij de wachtruimte? Geen probleem, wij informeren u graag over de mogelijkheden om met de DigFlexTouch uw klanten op de juiste wijze te informeren en hen actief te laten reageren. Meer informatie neem contact met ons op.