Presenteer uw autovoorraad!

Slechts één van de voorbeelden waarbij de DigFlexTouch zijn meerwaarde heeft in de autobranche.

Natuurlijk laat u ook uw website zien met al uw klantgerichte informatie, of in de herfstperiode uw winterbanden actie. Switch eenvoudig in het voorjaar naar een nieuwe actie voor de zogenaamde vakantiebeurt.

Zegt u het maar... hoe wilt u uw klanten het beste informeren? De DigFlexTouch informeert uw bezoekers actueel, laagdrempelig en tegelijk toch volledig.

Is uw autovoorraad op uw website altijd actueel? Dan is ook de informatie op de DigFlexTouch up to date. En heeft u toevallig die betreffende gebruikte wagen op een andere locatie staan? Geen probleem want u laat hem op het grote 55-inch scherm in vol ornaat aan uw potentiële klant zien.

Vergeet u zeker niet de persoonlijke boodschap aan uw klant op het moment dat u een auto gaat afleveren. Want een persoonlijker moment als de aflevering van een nieuwe auto is er natuurlijk niet, iemand persoonlijk welkom heten is dan wel de kers op de taart.

digflextouch-autodealers_02

Meer informatie of een andere toepassing?

Natuurlijk is er veel meer mogelijk met de DigFlexTouch binnen uw bedrijf, misschien wilt u er één waarbij de inhoud meer is afgestemd op de entree van de zaak, of juist bij de wachtruimte? Geen probleem, wij informeren u graag over de mogelijkheden om met de DigFlexTouch uw klanten op de juiste wijze te informeren en hen actief te laten reageren. Meer informatie neem contact met ons op.